2020. április 18. szombat

Lássátok meg, milyen nagy szeretetet tanúsított irántunk az Atya: Isten gyermekeinek neveznek minket, és azok is vagyunk. Azért nem ismer minket a világ, mert nem ismerte meg őt. Szeretteim, most Isten gyermekei vagyunk, de még nem lett nyilvánvaló, hogy mivé leszünk. Tudjuk, hogy amikor ez nyilvánvalóvá lesz, hasonlóvá leszünk hozzá, és olyannak fogjuk őt látni, amilyen valójában. Ezért akiben megvan ez a reménység, megtisztítja magát, mint ahogyan ő is tiszta.

1Jn 3,1-3.

GYÖNYÖRŰSÉG

Veled van Istened, az ÚR, ő erős, és megsegít. Repesve örül neked, megújít szeretetével, ujjongva örül neked. (Zof 3,17)

Amikor kislányom ötéves lett, szivárvány témájú szülinapi zsúrt szeretett volna. Néhány héttel az ünnep előtt - az esti imádságban - azt kérte Istentől, hogy mutasson neki egy igazi szivárványt. A parti napján napsütés és csodálatos idő volt. Lányom és a barátai nagyon élvezték, ahogy át-átszaladtak a kerti locsolón, játékokat játszottak és jégkrém tortát ettek. Miután az utolsó vendégünk is elment, sötét fellegek jelentek meg az égen. Irtózatos felhőszakadás vette kezdetét. Csupán tíz percig tartott. Ahogy feltekintettünk, egy kettős szivárvány ívelt át az égen. Libabőrös lettem, ahogy a kislányom felnézett rám, és ezt mondta: "Istentől kaptam az eddigi legjobb szülinapi ajándékomat: két szivárványt a szivárványos bulimra!"
Szívesen gondolok arra, hogyan gyönyörködött Isten bennünk ebben az eseményben. Olyan Istent szolgálunk, aki életünk részleteivel is törődik, és meghallgatja szívünk vágyait. Isten már nekünk adta a tökéletes ajándékát Jézus Krisztusban, aki kereszthalált halt a bűneinkért. Azóta is folyamatosan eláraszt bennünket nagy szeretetével, és énekelve örvend felettünk - néha még egy szivárvánnyal is megajándékoz.

Imádság: Drága Urunk, köszönjük mérhetetlen szeretetedet. Ámen.

Mennyei Atyám gyönyörködik bennem.
Erin Tubo (Massachusetts, USA)

ADJUNK HÁLÁT ISTEN ÁLDÁSAIÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek