2020. július 21. kedd

Mert a mi harcunk nem test és vér ellen folyik, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak. Éppen ezért vegyétek fel az Isten fegyverzetét, hogy ellenállhassatok a gonosz napon, és mindent leküzdve megállhassatok. Álljatok meg tehát, felövezve derekatokat igazságszeretettel, és magatokra öltve a megigazulás páncélját, felsaruzva a lábatokat a békesség evangéliuma hirdetésének a készségével. Vegyétek fel mindenképpen a hit pajzsát, amellyel kiolthatjátok a gonosznak minden tüzes nyilát. Vegyétek fel az üdvösség sisakját is, és a Lélek kardját, amely az Isten beszéde. Minden imádságotokban és könyörgésetekben imádkozzatok mindenkor a Lélek által. Éppen azért legyetek éberek, teljes állhatatossággal könyörögve az összes szentekért.

Ef 6,12-18.

IMÁDSÁG MÁSOKÉRT

Minden imádságotokban és könyörgésetekben imádkozzatok mindenkor a Lélek által, és legyetek éberek, teljes állhatatossággal könyörögve valamennyi szentért. (Ef 6,18)

Egyszer késő este a férjem nagyon rosszul lett, és vérezni kezdett. Berohantunk vele a kórházba. Nagyon hosszan várakoztunk, de végül benn tartották további kezelésre. A hazafelé vezető úton pedig a rendőrök az ittas vezetőket szűrték ki a kocsisorból. Ahogy haladt a sor előre, azon gondolkodtam, hogy miért pont ma este kell ezt tenniük. Miért pont most?
Mikor sorra kerültem, a rendőr megkérdezte tőlem, hogy ittam-e. Mondtam neki, hogy nem, hanem a kórházból jövök. Ezt hallva teljesen megváltozott a viselkedése, és megkérdezte, hogy minden rendben van-e. Azt válaszoltam, hogy remélem, igen. Aztán felajánlotta, hogy imádkozik értem. Egyből beleegyeztem, és csodálatos imát mondott el. Nem ismerte a körülményeket, de pont azokra a szavakra volt szükségem. Abban a pillanatban összekötött minket Isten szeretete.
Másnap reggel a férjemet kiengedték a kórházból. Továbbra is komoly egészségügyi problémákkal kellett szembe néznünk, de tudtuk, hogy Isten szerető kezeiben vagyunk.

Imádság: Atyánk, köszönjük azt a kiváltságot, hogy imádkozhatunk másokért. Segíts meglátnunk a körülöttünk lévők szükségeit! Ámen.

Mindennap megnyitom a szememet és a szívemet, hogy másokért imádkozhassak.
Connie Downs (Kalifornia, USA)

IMÁDKOZZUNK A RENDŐRÖKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek