2021. május 17. hétfő

Zsoltár, templomszentelési ének. Dávidé.
Magasztallak, URam, mert megmentettél. Nem engedted, hogy ellenségeim örüljenek bajomon. URam, Istenem, hozzád kiáltottam, és meggyógyítottál engem. URam, kihoztál engem a holtak hazájából, életben tartottál, nem roskadtam a sírba.
Zengjetek az ÚRnak, ti, hívei, magasztaljátok szent nevét!

Zsolt 30,1-5.

BIZTOS HIT

Uram, utánad sóvárog a lelkem! Benned bízom, Istenem, ne szégyenüljek meg, ne nevessenek ki ellenségeim! (Zsolt 25,1-2)

Amikor a szüleim meghaltak, az öcsémmel éltem együtt nehéz anyagi körülmények között. Ő buszvezetőként, én pedig tanárként dolgoztam. Ezután agytumort diagnosztizáltak nálam, ráadásul egy tüdőbetegség miatt csak nehezen tudtam lélegezni.
Amikor a testvérem eljegyzésére sor került, nekem, mint idősebb nővérnek volt a feladatom az esküvőjük megtervezése. Amikor kitűztük az esküvő időpontját, letérdeltem, és így imádkoztam: "Istenem, segíts minden szükséges előkészületet elrendezni az esküvőre!"
Isten válaszolt imámra. A barátaink és családtagjaink felajánlották segítségüket és támogatásukat. Isten kegyelméből az esküvő gördülékenyen és akadály nélkül lebonyolódott. A szívem megtelt örömmel.
Ez a megtapasztalás megszilárdította hitemet Istenben és az imában. Isten meghallgatja imáinkat, és betölti szükségeinket, amikor bizalommal, hittel és reménnyel imádkozunk.

Imádság: Vigasztalás Istene, segíts bíznunk abban, hogy minden helyzetben velünk vagy, főként a nehézségek idején! "Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is... Ámen." (Mt 6,9-13)

Isten segít, és soha nem hagy magamra.
Kausar Amen (Punjab, Pakisztán)

IMÁDKOZZUNK OLYAN FIATALOKÉRT, AKIKNEK MEGHALTAK A SZÜLEI!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek