2021. május 31. hétfő

Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok, és mindenkor minden könyörgésemben örömmel imádkozom mindnyájatokért, mert közösséget vállaltatok velem az evangélium hirdetésében az első naptól fogva mind a mai napig. Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára. Így kell gondolkoznom mindnyájatokról, mert szívemben hordozlak titeket, mivel fogságomban is, az evangélium védelme és megerősítése közben is mindnyájan együtt részesültök velem a kegyelemben. Mert Isten a tanúm, mennyire vágyódom mindnyájatok után Krisztus Jézus szeretetével.

Fil 1,3-8.

IMÁBAN ÖSSZEKÖTVE

Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok. (Fil 1,3)

Mint egy katonacsaládban felnőtt gyerek, többnyire sok ezer mérföldre laktam az "otthonomtól", ami a nagypapám tehénfarmját jelentette Minnesotában. Az egyik legkedvesebb emlékem gyermekkoromból az, amikor a nagypapapám a családi imádságot vezette.Ha visszajött a tehénfejésből, odaült az asztalfőre a sokat forgatott Bibliájával és a Csendes Percekkel. A végén pedig imádkozott minden családtagért.
Mélyen megérintett gyerekként, hogy emlékezett rám, és név szerint imádkozott értem. Sokszor voltunk távol az otthonunktól, és sokat voltam magányos - főleg egy-egy új helyen. Az, hogy a nagypapám minden reggel imádkozott értem, különösen jó érzéssel töltött el.
Most annyi idős vagyok, mint a nagypapám volt akkor. Folytatom ezt a családi hagyományt, és minden családtagért név szerint imádkozom. Segít közelebb hozni azokat, akik kedvesek nekem, akármilyen messze is vannak. Nem számít a távolság, imádságban és Isten jelenlétében közel vagyunk egymáshoz.

Imádság: Istenünk, mint családod tagjai kérünk, légy ma azokkal, akiket szeretünk, és tarts minket együtt a szívedben! Ámen.

Az ima összeköt minket a szeretet kötelékében.
Michael Johnson (Pennsylvania, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK MESSZE VANNAK AZ OTTHONUKTÓL, ÉS EGYEDÜL ÉRZIK MAGUKAT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek