2021. július 20. kedd

Dávid zsoltára.
Az ÚR az én pásztorom, nem szűkölködöm. Füves legelőkön terelget, csendes vizekhez vezet engem. Lelkemet felüdíti, igaz ösvényen vezet az ő nevéért. Ha a halál árnyéka völgyében járok is, nem félek semmi bajtól, mert te velem vagy: vessződ és botod megvigasztal engem.
Asztalt terítesz nekem ellenségeim szeme láttára. Megkened fejemet olajjal, csordultig van poharam. Bizony, jóságod és szereteted kísér életem minden napján, és az ÚR házában lakom egész életemben.

Zsolt 23.

MINDIG ÖRÜLNI

Mert ha élünk, az Úrnak élünk, ha meghalunk, az Úrnak halunk meg. Tehát akár éljünk, akár haljunk, az Úréi vagyunk. (Róm 14,8)

Indiából, Gujaratból származom. Az egyik legnagyobb áldásnak azt tartom, hogy minden gyermekem jó oktatásban részesült, és most már Ausztráliában vagy az Egyesült Államokban telepedett le. Gyerekkoromtól érdekelt a misszió, és megadatott a lehetőség, hogy az örömhírt megosszam másokkal ausztrál és amerikai városokban.
Egy időre visszatértem Gujaratba, hogy az Urat szolgáljam és a szükségben lévőknek segítsek. Ekkor az orvosok két tumort találtak az agyamban. Közben komoly problémákkal küzdöttem a cukorbetegségem miatt is. Az orvosok arra figyelmeztettek, már nem sok időm van hátra. Nem ijedtem meg ennek hallatán, mert úgy hiszem, hogy a halál Isten örömteli jelenlétébe visz. Az orvosok nagyon meglepődtek pozitív hozzáállásomon. A súlyos egészségi állapotom ellenére örömmel szolgálom továbbra is az Urat, miközben segítem a rászorulókat. Nem aggódom az egészségemért. Sokkal inkább a szolgálat köt le, mint hogy a halálom miatt aggódjak. Óriási örömöt okoz számomra Istent szolgálni.

Imádság: Atyánk, fogadd el, ahogy neked szolgálva embertársainknak segítünk! A példánk által hadd kezdjenek téged szolgálni mások is! Ámen.

Örömöt okoz, hogy Isten szolgálatában élhetem az életem.
Ishwarbhai Hirabhai Dabhi (New Jersey, USA)

IMÁDKOZZUNK A CUKORBETEGEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2021 Július
Ke Sze Cs Szo Va
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek