2021. július 31. szombat

Isten ugyanis, aki ezt mondta: "Sötétségből világosság ragyogjon fel", ő gyújtott világosságot szívünkben, hogy felragyogjon előttünk Isten dicsőségének ismerete Krisztus arcán.
Ez a kincsünk pedig cserépedényekben van, hogy ezt a rendkívüli erőt Istennek tulajdonítsuk, és ne magunknak: Mindenütt szorongatnak minket, de nem szorítanak be, kétségeskedünk, de nem esünk kétségbe; üldözöttek vagyunk, de nem elhagyottak; letipornak, de el nem veszünk; Jézus halálát mindenkor testünkben hordozzuk, hogy Jézus élete is láthatóvá legyen testünkben.

2Kor 4,6-10.

A GONDOZÓ BIZONYSÁGTÉTELE

Íme, Isten az én szabadítóm, bízom, és nem rettegek, mert erőm és énekem az ÚR, megszabadított engem. (Ézs 12,2)

Férjemmel több, mint 55 éve házasok vagyunk. Kilenc éve én vagyok a férjem gondozója is. Mindenben rám szorul, mert Alzheimer és Parkinson kórban is szenved egyszerre. Minden nap végére kimerült vagyok, de megtört nem.
A családom és barátaim a segítő csapatom. Látogatásokkal, telefonhívásokkal tartják velünk a kapcsolatot. Imádságaikkal és bátorító szavakkal támogatnak bennünket. Hálás vagyok, és Istennek mindannyiukért köszönetet mondok.
A legnagyobb megnyugvás és erő forrása számomra: "Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt, győzelmes jobbommal támogatlak." (Ézs 41,10). Mivel Isten mindennap megújítja az erőmet, teljesen bízom benne, hogy bármilyen megpróbáló körülmény jön is, nem egyedül kell az új nappal szembenéznem. Hála legyen Istennek!

Imádság: Szerető Istenünk, minden napra kérjük a te rendíthetetlen erődet, szeretetedet és kegyelmedet. Minden helyzetben a te jelenléted a mi áldásunk, és a te erőd a szabadulásunk. Köszönjük, Urunk. Ámen.

Isten ereje mindenen átvezet.
Digna Lebrón Silva (Puerto Rico)

IMÁDKOZZUNK A BETEGGONDOZÓKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek