2023. április 28. péntek

Köszönt titeket munkatársam, Timóteus, valamint rokonaim: Lúciusz, Jászón és Szószipatrosz. Köszöntelek titeket az Úrban én, Terciusz, aki leírtam ezt a levelet. Köszönt titeket Gájusz, aki vendéglátóm nekem és az egész gyülekezetnek. Köszönt titeket Erasztosz, a város számvevője és Kvártusz testvérünk. A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen mindnyájatokkal!
Akinek pedig van hatalma arra, hogy megerősítsen titeket az én evangéliumom és a Jézus Krisztusról szóló üzenet szerint - ama titok kinyilatkoztatása folytán, amely örök időkön át kimondatlan maradt, de most nyilvánvalóvá lett, és az örök Isten rendelkezése szerint a próféták írásai által tudtul adatott minden népnek, hogy eljussanak a hit engedelmességére -, az egyedül bölcs Istennek legyen dicsőség Jézus Krisztus által örökkön-örökké. Ámen.

Róm 16,21-27.

A HÁTTÉRBEN

Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek úgy, mint az Úrnak. (Kol 3,23)

Sok generáción keresztül a családunk számos tagja részt vett a szolgálatban. Az egyik lelkipásztor volt, a másik misszionárius, ketten különböző szolgálatokban dolgoztak, míg sokan mások önkéntes munkában vettek részt. Bár több éven át önkénteskedtem, az én fő szolgálatom most az, hogy keresztény író legyek. Sok időt töltök irodalomkutatással, olvasással és írással. Miután az én munkámat mások nem látják, vannak, akik azt gondolják, nem vagyok nagyon elkötelezett a gyülekezet munkája iránt.
Pál apostol a leveleiben említést tesz olyan emberekről, akik a háttérben dolgoznak. A mai olvasmányban Pál többet felsorol közülük. A Róm 16,1-ben Fébé vezeti a listát. Én magam hasonló vagyok ahhoz, aki a Róm 16,22-ben így szól: "Köszöntelek titeket az Úrban én, Terciusz, aki leírtam ezt a levelet." Terciuszhoz hasonlóan, én is a háttérben végzem a szolgálatot.
Bár természetesnek vehetjük azok munkáját, mint Terciusz, fontos észben tartani, hogy a szolgálatban nem minden munka látható. Ennek ellenére az a munka létfontosságú az evangélium terjesztésében.

Imádság: Urunk, köszönjük azokat, akik láthatatlanul terjesztik az evangéliumot. Biztosítsd őket arról, hogy munkájuk fontos, és szükség van rá! Ámen.

Függetlenül attól, mi a feladatom, Isten ismeri munkámat.
Mary Hunt Webb (Új-Mexikó, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK A SZÍNFALAK MÖGÖTT DOLGOZNAK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek