2023. június 15. csütörtök

Mivel járuljak az ÚR elé? Hajlongjak-e a magasságos Isten előtt? Talán égőáldozattal járuljak elébe, esztendős borjakkal? Talán kedvét leli az ÚR a kosok ezreiben, vagy az olajpatakok tízezreiben? Talán elsőszülöttemet áldozzam bűnömért, drága gyermekemet vétkes életemért? Ember, megmondta neked, hogy mi a jó, és hogy mit kíván tőled az ÚR! Csak azt, hogy élj törvény szerint, törekedj szeretetre, és légy alázatos Isteneddel szemben.

Mik 6,6-8.

SZERESD FELEBARÁTODAT!

Ember, megmondta neked, hogy mi a jó, és hogy mit kíván tőled az ÚR! Csak azt, hogy élj törvény szerint, törekedj szeretetre, és légy alázatos Isteneddel szemben. (Mik 6,8)

2020 áprilisa óta főzök szerdánként a településünkön azoknak az embereknek, akik az utcán élnek. Ahogy a salottahagymából, gyömbérből és újhagymából készült szószt készítem, az egész házat betölti a jó illat. A különböző zöldségek természetes színei - zöld, piros, lila, barna - díszítik az ételeket és odacsalogatják a férjemet is, hogy ő is segítsen. Miután felvágtuk a sült csirkét, az ételt dobozba helyezi, és úgy szervírozza, ahogy egy ötcsillagos szálloda séfje tenné.
Így mutatjuk be Isten szeretetét, megosztva azt másokkal. Mindez örömmel és harmóniával tölti be az életünket. Mindenki szereti, ha szeretik, és annak elérése néha nem kíván többet egy kicsiny cselekedetnél. Amikor egy kis időt arra szánunk, hogy segítsünk, nagy változást hozhatunk mások életébe. Azok az emberek, akik adnak, kapnak is: boldogságot és szeretetet. Amikor adunk és egymást szeretjük, a világot szebbé tesszük.

Imádság: Ó, Urunk, segíts, hogy a te szeretetedet és kegyelmedet megmutassuk másoknak! Ámen.

A mai napon időt szánok arra, hogy megosszam másokkal Isten szeretetét.
Stella Ting (Hong Kong, Kína)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIKNEK A MI VENDÉG-SZERETETÜNKRE VAN SZÜKSÉGÜK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek