2023. augusztus 20. vasárnap

De te, szolgám, Izráel, Jákób, akit kiválasztottam, barátomnak, Ábrahámnak utóda! A föld végén ragadtalak meg, annak legszéléről hívtalak el. Ezt mondtam neked: Szolgám vagy! Kiválasztottalak, nem vetlek el téged! Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.

Ézs 41,8-10.

HA NAGY A VIHAR

Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak. (Ézs 41,10)

Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, férjemmel együtt megijedtünk. Voltak korábbi terhességeim, melyek vetéléssel végződtek, s nem sokkal azelőtt egy méhen kívüli terhességem. Ismerve hátteremet, az orvosom azonnal hormonkészítményt írt fel. Férjem ragaszkodott hozzá, hogy még mielőtt hazamennénk, beszerezzük ezeket. Nem akart kockáztatni.
Mikor hazaértünk, bemásztam az ágyba, féltem, és könnyekben törtem ki. Imádkoztam Istenhez, hogy megtarthassam ezt a babát. Azt hittem, ima után jobban leszek, de semmi sem változott. Elhatároztam, keresek egy ide vonatkozó igehelyet, mely segít legyőzni a félelmemet. Istentől akartam megkapni ezt. Ekkor találtam rá az Ézs 41,10-re. Elhatároztam, hogy olvasom és meditálok felette naponta. Leírtam kis jegyzetlapokra, és feltettem a falra, még a telefonom háttérképe is ez lett.
Idővel hinni kezdtem abban, amit olvastam. Bíztam, hogy ezt a terhességet Isten kíséri végig. Hitem gyakorlására elkezdtem babaholmikat vásárolni. Addigra nem volt kétségem, hogy ezt a babát a karjaimban tarthatom majd. Könnyű terhességem volt, és egészséges fiúbabát szültem.

Imádság: Drága Istenünk, ha félünk és aggódunk, emlékeztess, hogy hozzád és ígéretedhez forduljunk! Ámen.

A Szentírás eszembe juttatja, hogy Isten velem van.
Tumi Mogodi (Dél-Afrika)

IMÁDKOZZUNK A VESZÉLYEZTETETT TERHES NŐKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek