2023. szeptember 17. vasárnap

Először is hálát adok az én Istenemnek Jézus Krisztus által mindnyájatokért, hogy hiteteknek az egész világon híre van. Mert Isten a tanúm, akit lelkemből szolgálok Fia evangéliumának hirdetésével, hogy szüntelenül megemlékezem rólatok, mindenkor kérve imádságaimban, hogy Isten akaratából egyszer már el tudjak menni hozzátok. Mert szeretnélek meglátogatni titeket, hogy megerősítésetekre valamilyen lelki ajándékot adjak át nektek, azaz hogy együtt nyerjünk vigasztalást nálatok egymás hite által, a tietek és az enyém által.

Róm 1,8-12.

TÚLÁRADÓ SZERETET

Vezess hűségesen, és taníts engem, mert te vagy szabadító Istenem, mindig benned reménykedem. (Zsolt 25,5)

A házam közelében nő egy fa, amit Testvérfának nevezek. Egészen megtekeredik, és a földbe kapaszkodó gyökerei rácsavarodnak a törzsére. Azon gondolkodtam, vajon mi történhetett vele. Nyilvánvalóan valami hatalmas természeti erő érte, talán egy hurrikán, ami így kitörte és megcsavarta. A fa egy csodálatos emlékeztetője a rugalmasságnak, és közel áll hozzám.
A történetem is bonyolult és kusza. Megsebzett a szüleim kábítószerezése, erőszakossága, és ahogy elhanyagoltak. Alig éltem túl a gyerekkort. Fiatal koromban semmi reményt nem láttam a jövőmre nézve. Az élet alaposan megtépázott.
De keresztény testvéreim gondoskodása és kedvessége által, akik időt szántak rám és megosztották velem az evangéliumot, megtanulhattam, hogy Isten túláradó szeretettel tekint rám. Életemben először hallottam, hogy van értelme az életemnek és értékes vagyok. Jézus meghalt a kereszten azért, hogy én teljes lehessek, és kapcsolatba kerülhessek Istennel. 16 éves koromban elfogadtam az evangéliumot, és életemet és szívemet az Úrnak adtam. Most már ünnepelhetem sebekkel teli és tekervényes múltamat, mert ez vezetett el Istenhez.

Imádság: Istenünk, köszönjük irántunk való mély szeretetedet. Adj nekünk rugalmasságot és erőt mindennap! Ámen.

Szembe tudok nézni az élet megpróbáltatásaival, mert tudom, hogy Isten velem van.
DeVonna R. Allison (Florida, USA)

IMÁDKOZZUNK A FIATALOKÉRT, AKIK NINCSENNEK BIZTONSÁGBAN!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek