2023. szeptember 18. hétfő

Dávid zsoltára, abból az időből, amikor fia, Absolon elől menekült.
URam, mily sok ellenségem van, mily sokan támadnak rám! Sokan mondják rólam: Nem segít rajta Isten! (Szela.)
De te, URam, pajzsom vagy nekem, dicsőségem, aki fölemeled fejem. Hangosan kiáltok az ÚRhoz, és ő meghallgat szent hegyén. (Szela.)
Lefekszem, alszom és fölébredek, mert az ÚR támogat engem. Nem félek a sok ezernyi néptől, amely körülvett engem.
Állj mellém, URam, szabadíts meg, Istenem! Hiszen te vered arcul minden ellenségemet, kitördeled a bűnösök fogait! Az ÚRtól jön a szabadítás. Legyen áldásod népeden! (Szela.)

Zsolt 3.

AZ ÉN MEGTARTÓM

De te, URam, pajzsom vagy nekem, dicsőségem, aki fölemeled fejem. (Zsolt 3,4)

Tízéves koromban új városba költöztünk, így új iskolába kerültem. Amikor beléptem az első órára, a tanár a leghátsó padba ültetett. Mérgesen azt mondta: "Na, itt egy újabb buta gyerek." A mi országunkban, Pakisztánban a keresztények kisebbségben vannak, és gyakran előítéletekkel és üldöztetéssel kell szembenézniük.
Ahogy telt-múlt az idő, nagyon szorgalmasan tanultam, és kitartóan imádkoztam előrehaladásért. A szüleim is folyton imádkoztak értem, bátorítottak. A záróvizsgákon a legmagasabb pontszámot értem el. Azon a napon a tanár halkan ezt mondta az osztály előtt: "Ruth egy nagyon jó tanuló." Még 6 évig tanultam abban az iskolában, és Isten mindvégig megsegített.
Sok év telt el a középiskolai és egyetemi tanulmányaim óta. Az élet mindennap egy új kihívást hoz, de Isten mindvégig ott áll mellettem és bátorít. Sziklaszilárdan vallom, hogy Isten mindig velem van, és én dicsőítem az ő szent nevét.

Imádság: Drága Istenünk, köszönjük az erőt, melynek segítségével szembenézhetünk minden kihívással. Kérünk, segítsd azokat, akiknek sok problémával kell megküzdeniük! Ámen.

Isten mindig velem van, hogy segítsen minden helyzetben.
Ruth Haroon (Pandzsáb, Pakisztán)

IMÁDKOZZUNK A PAKISZTÁNI KERESZTÉNYEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek