2024. január 18. csütörtök

Nagy volt az örömöm az Úrban, hogy végre felbuzdultatok a velem való törődésre. Mert gondoskodtatok volna, de nem volt rá alkalmatok. Nem a nélkülözés mondatja ezt velem, mert én megtanultam, hogy elégedett legyek azzal, amim van. Tudok szűkölködni, és tudok bővölködni is, egészen be vagyok avatva mindenbe, jóllakásba és éhezésbe, bővölködésbe és nélkülözésbe egyaránt. Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem.

Fil 4,10-13.

ÁTADNI ISTENNEK

Nem a nélkülözés mondatja ezt velem, mert én megtanultam, hogy elégedett legyek azzal, amim van. (Fil 4,11)

Miután nyolc hónapba telt felépülni a térd keresztszalag-szakadásból, megtudtam, hogy a másik térdemben ugyanez a probléma, és ugyanazon a küzdelmes úton kell végigmennem a gyógyulásért. Műtét, mankók, jegelés és gyógytorna teszi majd ki a következő két hetem. Úgy éreztem, soha nem fogom megérteni, hol van mindebben Isten, és vajon hogyan használja ezt a sérülést a javamra.
Ekkoriban került elém a Fil 4. Ismerős volt számomra a Szentírás ezen része, de még soha nem mélyültem el benne. Miután elolvastam, úgy döntöttem, hogy bár nem értem, miért kell keresztülmennem ezen a megpróbáltatáson, de Istenhez fordulok, mert egyedül ő tud keresztülvinni ezen. Hitben tettem egy nagy lépést, és elhatároztam, hogy bízom Istenben. Mostanra olyan örömöt és békét találtam, amit az előző sérülésemkor nem éreztem. Letenni Isten elé ezt a gondot, mindennapos feladatommá vált. Amikor így teszek, nem felejtem el, hogy nem egyedül kell átmennem ezen a nehézségen.

Imádság: : Drága Istenünk, segíts naponta átadni neked küzdelmeinket. Emlékeztess, hogy a megpróbáltatások megerősítik hitünket és bizalmunkat benned! Ámen.

Semmilyen küzdelmet nem kell egyedül végigcsinálnom, mert Isten velem van.
Courtney Canion (Texas, USA)

IMÁDKOZZUNK A GYÓGYTORNÁSZOKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek