2024. március 10. vasárnap

Ujjongás és győzelem hangja zeng az igazak sátraiban: az ÚR jobbja hatalmasan munkálkodik! Fölemelte jobbját az ÚR, az ÚR jobbja hatalmasan munkálkodik! Nem halok meg, hanem élek, és hirdetem az ÚR tetteit! Keményen megfeddett engem az ÚR, de nem adott át a halálnak.
Nyissátok ki előttem az igazság kapuit! Bemegyek, és hálát adok az ÚRnak! Ez az ÚR kapuja: igazak mehetnek be rajta. Hálát adok neked, hogy meghallgattál, és megszabadítottál. Az a kő, amelyet az építők megvetettek, az lett a sarokkő. Az ÚRtól lett ez, csodálatos a mi szemünkben. Ez az a nap, amelyet az ÚR elrendelt, vigadozzunk és örüljünk ezen!

Zsolt 118,15-24.

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ AJÁNDÉK

Ez az a nap, amelyet az ÚR elrendelt, vigadozzunk és örüljünk ezen! (Zsolt 118,24)

Kaptunk már valamikor házi készítésű dolgot? Talán valaki megajándékozott minket a saját főztjével, egy szépen összeállított virágcsokorral a kertjéből, vagy egy egyedi kézműves munkával. Hasonlóképpen, minden nap egy ajándék a Teremtőnktől, amelyet örömmel fogadhatunk.
Az ajándékot kapó személy talán nem mindig fogja fel, hogy mennyi időráfordítás és erőfeszítés szükséges egy ajándék elkészítéséhez. Lehet, hogy nekünk sincs kedvünk minden egyes nap örülni, amikor megpróbáltatásokkal kell szembenéznünk, vagy éppen rosszul érezzük magunkat. Én reggelente mielőtt kilépek az ágyamból elmondom ezt az igeverset: Ez az a nap, amelyet az ÚR elrendelt, és én vigadozni és örülni fogok ezen.
Minden reggel elhatározom, hogy hálás leszek, és azért imádkozom, hogy lényemmel visszatükrözzem az ég és a föld Teremtőjének fényét. Adjunk hálát Isten ajándékáért, a mai napért, és kezdjünk minden napot az örvendezés szellemében!

Imádság: : Ég és föld Teremtője, segíts, hogy megismerjünk téged, és felismerjük kezed alkotásait! Szeretnénk vigadozni és örvendezni, hálát adva minden nap ajándékáért. Ámen.

Hálát adok Istennek minden nap ajándékáért.
Robin Bullock (Florida, USA)

IMÁDKOZZUNK A KÉZMŰVESEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Március
Ke Sze Cs Szo Va
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek