2020. június 17. szerda

Ha pedig azt reméljük, amit nem látunk, akkor állhatatossággal várjuk. Ugyanígy segít a Lélek is a mi erőtlenségünkön. Mert amiért imádkoznunk kell, nem tudjuk úgy kérni, ahogyan kell, de maga a Lélek esedezik értünk kimondhatatlan fohászkodásokkal. Aki pedig a szíveket vizsgálja, tudja, mi a Lélek gondolata, mert Isten szerint jár közben a megszenteltekért. Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak, akiket elhatározása szerint elhívott.

Róm 8,25-28.

VEZÉRELD IMÁIMAT!

Segít a Lélek is a mi erőtlenségünkön. Mert amiért imádkoznunk kell, nem tudjuk úgy kérni, ahogyan kell, de maga a Lélek esedezik értünk kimondhatatlan fohászkodásokkal. (Róm 8,26)

"Ez egy örökmozgó!" - mondta a gyermekorvos, amikor férjemmel első gyermekünket vittük az egyéves vizsgálatra. Extrovertált és magabiztos - Madisonra teljesen ráillett ez a leírás. Kishúga, Anna egészen más volt. Fiatalabb korában, mikor egy idegen megszólította, lehajtotta a fejét, és arcával a nyakamhoz bújt. Anna szégyenlősségével kapcsolatban a bibliakörbe járókat is megkértem, hogy imádkozzanak. Jöjjön ki a "barlangjából!" - ez volt a cél. Néhány tapasztalt édesanya bátorított, hogy Anna a saját módján feltalálja majd magát a világban.
Akkor jöttem rá, hogy mindvégig rosszul imádkoztam, hiszen arra figyeltem, hogyan lehetne nekem könnyebb, nem pedig neki. Utána nem azért imádkoztam, hogy Isten változtassa meg Annát, hanem hogy Isten engem változtasson meg.
Amikor változtattam imádságaimon, az Anna félénksége miatti aggodalmam feloldódott. Kilencévesen Anna mindenkit meglepett, amikor elkezdett színjátszó körbe járni és énekelni, amelyet egészen a főiskoláig folytatott. Isten a Szentlelke - és az én bölcs barátaim - által munkálkodott, és imáimat úgy vezérelte, hogy engedjem Annának, hogy önmaga lehessen.

Imádság: Urunk, segíts Szentlelked vezetésére figyelni, hogy imádságaink a helyes vágányon haladjanak! Ámen.

Amikor a Szentlélekre figyelek, imádságaim jobban tudják követni Isten akaratát.
Marcy Farr (Texas, USA)

IMÁDKOZZUNK A KÜLÖNLEGES GYERMEKEK SZÜLEIÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek