2020. november 2. hétfő

Mindez pedig Istentől van, aki megbékéltetett minket önmagával Krisztus által, és nekünk adta a békéltetés szolgálatát. Isten ugyanis Krisztusban megbékéltette a világot önmagával, úgyhogy nem tulajdonította nekik vétkeiket, és reánk bízta a békéltetés igéjét. Tehát Krisztusért járva követségben, mintha Isten kérne általunk: Krisztusért kérünk, béküljetek meg az Istennel!

2Kor 5,18-20.

ÚJ ÚT A SZOLGÁLATRA

Még az életem sem drága, csakhogy elvégezhessem futásomat és azt a szolgálatot, amelyet az Úr Jézustól azért kaptam, hogy bizonyságot tegyek az Isten kegyelmének evangéliumáról. (ApCsel 20,24)

Amikor huszonöt évvel ezelőtt megtértem, komolyan vettem Jézus szavait a Mt 28,19 szerint: "Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet". Tolmácsként dolgoztam sok külföldi misszionáriussal, akik szülővárosomba, az oroszországi Szentpétervárra érkeztek.
Miután az USA-ba költöztem, a tolmácsi szolgálatomnak vége szakadt. Egy farmon éltem, és négy gyermeket neveltem. Nem tudtam missziós feladatot vállalni. A Gal 6,2-t olvastam "Egymás terhét hordozzátok", és arra kértem Istent, mutassa meg, hogyan tudnék másoknak szolgálni.
Nemsokára hallottam egy asszonyról, aki ágytakarókat készített, és jótékonysági akción adta el azokat. A bevételből kutakat építettek sivatagos, vízszegény területeken. Azt hiszem, Isten akarta úgy, hogy segítsek ennek az asszonynak jó néhány ágytakarónak való szövetanyaggal. Később megtudtam, hogy az én anyagaimból készített takarók értékesítéséből annyi bevétel származott, amennyi egy kút létesítéséhez szükséges volt. Hálát adtam Istennek, aki nem csak elhív a misszióban való részvételre, de mindenkinek megmutatja az egyénre szabott utat is.

Imádság: Urunk, segíts felismerni, hogyan vehetünk részt az evangélium terjesztésében! Ámen.

Isten új utakat mutathat a szolgálatra.
Tatjana Claudy (Indiana, USA)

IMÁDKOZZUNK A TOLMÁCSOKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek