2021. április 20. kedd

Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek úgy, mint az Úrnak, és nem úgy, mint az embereknek, tudván, hogy ti viszonzásul megkapjátok az Úrtól az örökséget. Az Úr Krisztusnak szolgáljatok! Aki pedig igazságtalanul cselekszik, azt kapja vissza, amit tett, mert nincsen személyválogatás.

Kol 3,23-25.

MINDEN ERŐNKKEL

Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek úgy, mint az Úrnak, és nem úgy, mint az embereknek. (Kol 3,23)

Mikor beléptem a gimnáziumba, úgy tűnt, a többiek már mind ismerik egymást. Magányosnak és bizonytalannak éreztem magam. Ebédidőben és az órákon azt lestem, a diákok hogyan beszélnek és viselkednek egymással. A szexről, drogokról és erőszakról hallottam, ami csalódást okozott és aggodalmat keltett bennem.
Minden nap imádkoztam az iskolámért, és arra kértem Istent, hogy használjon engem. Egy hét múlva Isten arra indított, hogy indítsak egy imakört. Féltem, hogy ítélkeznek majd, de bíztam Istenben. Minden reggel imádkoztam az előtérben. Voltak napok, hogy néhányan csatlakoztak hozzám. Ahogy folytattam az imát, Isten újra szólt. Eddig csak a komfortzónámon belül követtem Isten vezetését, nem adtam bele mindent. Így hát az iskola közösségi oldalán is meghirdettem az imakört. Más diákokat is kértem, hogy segítsenek terjeszteni Isten igéjét. Év végére több mint harmincan imádkoztunk majdnem minden nap.
Ha Isten hív, gyakran csak a minimumot tesszük meg, s aztán őt hibáztatjuk, ha a dolgok nem sikerülnek. Isten azonban azt akarja, hogy mindent beleadjunk, ahogyan ő is teszi értünk.

Imádság: Drága Istenünk, adj erőt és motivációt, hogy építhessük országodat! Ámen.

Bármire hív Isten, én megteszem, ami rajtam áll.
Joey Ortiz (Texas, USA)

IMÁDKOZZUNK AZ ISKOLAI IMACSOPORTOKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2021 Április
Ke Sze Cs Szo Va
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek