2021. augusztus 31. kedd

Kérdezd csak meg a jószágokat, azok is tanítanak, és az égi madarakat, majd a tudtodra adják! Vagy elmélkedj a földről, az is tanít, a tenger halai is beszélnek neked. Ki ne tudná mindezekről, hogy az ÚR keze alkotta őket? Az ő kezében van minden élőlény élete és minden ember lelke.

Jób 12,7-10.

A TERMÉSZET GYÓGYÍTÁSA

Édes a világosság, és jó látni szemünkkel a napot. (Préd 11,7)

Nemrég rövid idő alatt sok veszteséget kellett átélnem. A napok szomorúan teltek, ahogy jöttek a gyászhírek. Minden nap szürkének tűnt.
Korán reggel sok időt töltöttem a hátsó verandán. Nem tudom, mi vezetett oda, de azt sejtem, hogy Isten szerető gondoskodása. Az első fénysugaraknál kimentem a verandára, és belélegeztem a friss levegőt. Egy óráig vagy akár tovább is hagytam, hogy Isten alkotása - a természet - enyhítse a szomorúságomat.
Ahogy a nap lassan felkelt a nyírfa lombjai között, néha egy szellő is megrezegtette a leveleket. A madarak mindig csicseregtek. A balkáni gerlék mintha azt énekelték volna, hogy "Dicsőítsük Jézust". Voltak olyan napok, amikor az ég tiszta kék volt, néha bárányfelhők is lebegtek az égen. Máskor az ég a narancs és a pink árnyalataiban úszott. Bármilyen volt is a napi látvány, gyönyörű és megnyugtató volt. A teremtett világ csodája elüldözte a szomorúságomat és átsegített a nehézségeken.
Isten törődik velünk, ha megsérülünk, és szokatlan módokon ad gyógyulást. Ha nyitottan várakozunk, Isten a tökéletes megoldást nyújtja a bánatunkra. Akár egy hajnali égbolt is lehet az, ami végig ott volt nekünk.

Imádság: Teremtő Istenünk, köszönjük alkotásod csodáját, amely által bekötözöd a sebzett szíveinket. Ámen.

Fájdalmaim között Isten szokatlan utakon nyújt gyógyulást.
Pat Luffman Rowland (Tennessee, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIKET VESZTESÉG TERHE NYOM!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek