2021. november 26. péntek

Az ÚRnak minden útja igaz, és minden tette jóságos. Közel van az ÚR mindenkihez, aki hívja, mindenkihez, aki igazán hívja. Teljesíti az istenfélők kívánságát, meghallja kiáltásukat, és megsegíti őket. Megtartja az ÚR mindazokat, akik őt szeretik, de a bűnösöket mind elpusztítja. Az ÚR dicséretét hirdeti ajkam, áldja örökké minden ember az ő szent nevét!

Zsolt 145,17-21.

MEGHÖKKENTŐ HELYEK

Közel van az ÚR mindenkihez, aki hívja. Teljesíti az istenfélők kívánságát, meghallja kiáltásukat. (Zsolt 145,18-19)

Egy héttel a szülési szabadságról visszatértem után a munkahelyi pozíciómat váratlanul megszüntették. Megdöbbentett és nagyon bántott a dolog, és azon aggódtam, hogyan fogunk ezentúl férjemmel megélni. Éppen csak elkezdtük tanulni, mit jelent szülőnek lenni, hogyan tudnánk még ezt a helyzetet is kezelni?
Másnap nehéz szívvel mentem az élelmiszerboltba fejemben továbbra is a jövőnkkel kapcsolatos gondolatokkal. Megpillantottam egy korombéli asszonyt, aki nagyon ismerősnek tűnt. Miután a neve felől érdeklődtem, rájöttem, hogy ő volt a nővér, aki a szülésem legnehezebb időszakán átsegített. Kedvesen és türelmesen látott el, és szerettem volna, hogy találkozzon a lányommal. De a műszakja véget ért, mielőtt lett volna rá lehetőség. Kicsit bántott a dolog. Végül három hónappal később, egy élelmiszerüzlet kellős közepén váratlanul találkoztunk.
Ez volt a legdrágább pillanat, amit aznap az Úr adott nekem. Ijedt voltam, és Isten nagyon távolinak tűnt. De abban a pillanatban rájöttem, hogy Isten meghallgatja az imáimat és figyel rám. Teremtőnk mindig jelen van, és mindig szeretőn gondoskodik rólunk, még ha élethelyzetünk aggodalommal is tölt el. Isten akkor is beszél velünk, amikor a legkevésbé számítunk rá.

Imádság: Urunk, segíts észben tartani, hogy te mindig jó és hűséges vagy! Hadd támaszkodjunk rád az aggodalmak idején, tudva, hogy te meghallgatod kiáltásunkat! Ámen.

Isten szeret és mindig gondoskodik rólam.
Amy Culwell (Alabama, USA)

IMÁDKOZZUNK A NŐVÉREKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek