2022. július 13. szerda

A mélységből kiáltok hozzád, URam! Uram, halld meg szavamat, füled legyen figyelmes könyörgő szavamra! Ha a bűnöket számon tartod, URam, Uram, ki marad meg akkor? De nálad van a bocsánat, ezért félnek téged.
Várom az URat, várja a lelkem, és bízom ígéretében. Lelkem várja az Urat, jobban, mint az őrök a reggelt, mint az őrök a reggelt.
Bízzál, Izráel, az ÚRban, mert az ÚRnál van a kegyelem, és gazdag ő, meg tud váltani. Meg is váltja Izráelt minden bűnéből.

Zsolt 130.

ÖRÖMTELI VÁRAKOZÁS

Várom az Urat, várja a lelkem, és bízom ígéretében. (Zsolt 130,5)

Legutóbb, amikor a férjem elutazott, megígérte az ötéves fiunknak, hogy hamarosan visszajön. A következő néhány napban minden alkalommal, amikor kisfiam hallotta, hogy a kapuajtó nyílik, felugrott. Hozzám futott és azt mondta: "Megjött Papa!" Én mindig elmondtam neki, hogy ez nem az édesapja, hanem a szomszéd, aki nyitotta a kaput. De a kisfiunk nem keseredett el. Tudta, hogy talán a következő alkalommal az édesapja lesz az. És öt hosszú nap után végre az édesapja nyitotta a kaput. Fiunk határtalan örömmel ugrott édesapja karjaiba.
Mennyire szeretném, ha az én hitem is ilyen lenne Mennyei Atyám felé - olyan hit, amely örömmel vár, biztos és határozott, hogy megtalálja, amit keres. Amikor életünkben a várakozás időszaka van, akkor kapaszkodhatunk Isten ígéreteibe és állhatatosak maradhatunk hitünkben. Reménységbe kapaszkodva bízhatunk Isten irántunk való szeretetében és tudhatjuk, hogy hitünk nem hiábavaló.

Imádság: Drága Atyánk, kérünk, segíts, hogy örömmel várjunk, tudva, hogy szerető és hűséges Isten vagy! Ámen.

Amikor Istenben bízom, még a várakozás is örömteli lehet.
Elizabeth Livingston (Maharashtra, India)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK MUNKA MIATT UTAZNAK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek