2022. szeptember 1. csütörtök

Ki választana el minket Krisztus szeretetétől? Nyomorúság, vagy szorongattatás, vagy üldözés, vagy éhezés, vagy mezítelenség, vagy veszedelem, vagy fegyver? Amint meg van írva: "Teérted gyilkolnak minket nap mint nap, annyira becsülnek, mint vágójuhokat." De mindezekben diadalmaskodunk az által, aki szeret minket. Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelmek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmak, sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket Isten szeretetétől, amely megjelent Krisztus Jézusban, a mi Urunkban.

Róm 8,35-39.

TOVÁBBI JÓ MUNKÁT!

De mindezekben diadalmaskodunk az által, aki szeret minket. (Róm 8,37)

Egyik este, amikor ágyba dugtam nyolcéves fiamat, Brentet, mellette ültem, amikor elkezdett imádkozni. Azután megcsókoltam a homlokát, felálltam és kifelé indultam a szobájából. Közben hallottam, hogy Brent azt mondja: "Jó éjt, Jézus! További jó munkát!" Kicsit keserűen arra gondoltam: Miféle jó munkát?
Az elmúlt napok nehezek voltak. Meghalt egy óvodás a tankerületünkben. A nagynéném rákbetegsége kiújult. Tanítványaim arcmaszkot viseltek, és két méter távolságra ültek egymástól, én pedig napról napra egyre jobban elvesztettem a hitemet a hazámban és annak vezetőiben. Tényleg folytasd a jó munkát!
Brent imája és az én reakcióm megállítottak. Tetszett, ahogy Brent bátorította Jézust. Nem tetszett viszont az én negatív hozzáállásom a szerető Jézushoz, aki még soha nem hagyott el. Röviden átgondoltam, mennyi mindenem van, és hálát adtam.
Mindenért hálát kell adnunk - az örömért és a bánatért. Aznap este számba vettem a sok fájdalmat, a körülöttem élő embereket, akik gyászolnak és félnek, de örültem a jónak is, a sok győzelemnek, melyeket Jézussal átéltem, és követtem Brent példáját. "Igen, Jézusom. További jó munkát!"

Imádság: Jézusunk, maradj továbbra is velünk, tölts el reménységgel és örömmel akkor is, ha szívünk nehéz! Ámen.

Minden dologban hálát fogok adni az Úr Jézusnak.
Kara Lloyd (Illinois, USA)

IMÁDKOZZUNK A BÁTORÍTÓ HITŰ GYERMEKEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek