2022. október 18. kedd

Pál és Timóteus, Krisztus Jézus szolgái mindazoknak a szenteknek Krisztus Jézusban, akik Filippiben vannak, püspökeikkel és diakónusaikkal együtt: kegyelem nektek és békesség Istentől, a mi Atyánktól és az Úr Jézus Krisztustól.
Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok, és mindenkor minden könyörgésemben örömmel imádkozom mindnyájatokért, mert közösséget vállaltatok velem az evangélium hirdetésében az első naptól fogva mind a mai napig. Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára.

Fil 1,1-6.

REJTETT SZÉPSÉG

Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára. (Fil 1,6)

Elhatároztam, hogy felújítok egy régi bútordarabot, amelyről azt hittem, csak egy kevés munkát igényel. De ahogy ledörzsöltem egy régi foltot, egy másik foltréteghez értem, amelyet szintén el kellett távolítanom, hogy feltáruljon az alul rejtőzködő gyönyörű fa. Ahogy csiszoltam minden kis részt, azt kérdeztem magamtól: Megéri ez a bútordarab ezt a nehéz munkát vagy inkább hajítsam ki, és vegyek valami újat?
Azt gondoltam, Isten is hasonlóképpen dolgozik. Isten gyönyörű gyermekeiként néz ránk, mindegy, milyen karcosak, rongáltak vagyunk. Istennek néha le kell csiszolnia egy-egy kis részt bennünk, hogy a belül rejlő szépség láthatóvá váljon. S ahogyan ez a régi darab, úgy a mi életünk is ragyoghat ismét, akár egy új bútor. Isten kibontja jellemünket és egyéniségünket.
Isten sosem fog eldobni bennünket. Csak engednünk kell, hogy befejezhesse a jó munkát, amit elkezdett rajtunk.

Imádság: Drága Istenünk, újítsd meg életünk részeit, amelyek eltakarják belső szépségünket! Használj minket a szolgálatodban. Ámen.

Sérültségem ellenére Isten látja bennem a szépséget.
Debbie Purcell (Florida, USA)

IMÁDKOZZUNK A FÁVAL DOLGOZÓ SZAKEMBEREKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2022 Október
Ke Sze Cs Szo Va
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek