2022. november 13. vasárnap

Áldott az a férfi, aki az ÚRban bízik, akinek az ÚR a bizodalma. Mert olyan lesz, mint a víz mellé ültetett fa, amely a folyóig ereszti gyökereit. Nincs mitől félnie, ha eljön a hőség, lombja üde zöld marad. Száraz esztendőben sem kell aggódnia, szüntelenül termi gyümölcsét.

Jer 17,7-8.

VÁRATLAN ÁLDÁS

Adjatok hálát az ÚRnak, mert jó, mert örökké tart szeretete! (Zsolt 106,1)

A kertünkben több mint nyolcvan nárcisz virághagyma van. Tél végén és kora tavasszal az udvar tele van gyönyörű sárga virágokkal. Ebben az évben azoknak a barátainknak adtuk a virágokat, akiknek egy kis felvidításra volt szükségük. Azt gondoltuk, egy újabb évet kell várnunk, hogy nárciszt lássunk. Micsoda meglepetés volt, amikor nemrég felfedeztünk hét bimbót, ahogy kibújtak a zöld levelek között, beragyogva a kertünket és az életünket.
Isten áldása olyan, mint azok a későn nyíló nárciszok - néha váratlanul érkezik, de mindig különleges biztatás a számunkra. Arra emlékeztet, hogy Isten mindig velünk van, és folyamatosan gondoskodik rólunk, különösen a nehéz körülmények között. Az élet megváltozhat egyik napról a másikra, de az olyan áldások, mint egy unoka mosolya, egy gyönyörű kert, egy verőfényes nap, vagy barátaink kedvessége reménységet adhat nekünk. Mindig találhatunk áldásokat, amikért hálát adhatunk Istennek.

Imádság: Istenünk, hálát adunk változatlan szeretetedért és áldásaidért. Segíts, hogy ezt megosszuk másokkal! Jézus nevében kérünk. Ámen.

Isten mindennap meglep egyszerű áldásaival.
Margaret Martin (Ausztráliai Fővárosi Terület, Ausztrália)

IMÁDKOZZUNK VALAKIÉRT, AKINEK SZÜKSÉGE VAN A TÁMOGATÁSUNKRA!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek