2022. november 25. péntek

Nagy volt az örömöm az Úrban, hogy végre felbuzdultatok a velem való törődésre. Mert gondoskodtatok volna, de nem volt rá alkalmatok. Nem a nélkülözés mondatja ezt velem, mert én megtanultam, hogy elégedett legyek azzal, amim van. Tudok szűkölködni, és tudok bővölködni is, egészen be vagyok avatva mindenbe, jóllakásba és éhezésbe, bővölködésbe és nélkülözésbe egyaránt. Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem.

Fil 4,10-13.

GYÓGYULÁS KRISZTUS ÁLTAL

Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem. (Fil 4,13)

Amikor ezeket a sorokat írom, 11. hónapja vagyok józan. Egy nehéz, sok kihívással teli út volt eljutni idáig, de a Fil 4,13 bátorít engem. Ezek a szavak segítenek a függőségemből való felgyógyulásban, és erőt adnak a mindennapi tevékenységeimhez. A Krisztus erejébe vetett hit hozza el a változást. Habár a körülményeim sokszor lesújtóak, erőt nyerek Krisztustól.
Volt olyan időszak, amikor azt hittem, hogy a dolgok sose fognak javulni, és a hátralévő életemet szerek fogyasztásával fogom tölteni, hogy meg tudjak birkózni a problémákkal. De Krisztus bizakodóvá tett, hogy maradjak meg a felépülés útján, és keressem a lelki, fizikai és mentális gyógyulást, amire szükségem van. Tudom, hogy a függés kötelékében lennék még mindig, ha nem Krisztus lenne az erőm forrása. Amikor Krisztusra összpontosítjuk az elménket, és hisszük, hogy általa minden lehetséges, lehet, hogy nem lesz könnyű, de ő fog megerősíteni minket, és átlendíteni az akadályokon.

Imádság: Drága Istenünk, segíts, hogy lássuk a te munkádat minden dologban! Növeld a hitünket gondviselő szeretetedben! Ámen.

Jó és rossz időben is az Urat áldom.
Remigio Angelo Dingashe (Északi-Fokföld, Dél-afrikai Köztársaság)

IMÁDKOZZUNK A FÜGGŐSÉGBŐL GYÓGYULÓKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek