2023. december 28. csütörtök

A karmesternek: Húros hangszerre. Zsoltárének.
Legyen kegyelmes hozzánk az Isten, áldjon meg bennünket, és ragyogtassa ránk orcáját! (Szela.) Ismerjék meg utadat a földön, szabadításodat a népek között! Magasztaljanak a népek, ó, Isten, magasztaljon minden nép! Örüljenek, ujjongjanak a nemzetek, mert pártatlanul ítéled a népeket, és vezeted a nemzeteket a földön. (Szela.) Magasztaljanak a népek, ó, Isten, magasztaljon minden nép!
Meghozta termését a föld, megáld bennünket Istenünk, az Isten. Megáld bennünket az Isten, féljék őt mindenütt a földön!

Zsolt 67.

A RÓZSA

Ragyogtassa rád orcáját az ÚR, és könyörüljön rajtad! Fordítsa feléd orcáját az ÚR, és adjon neked békességet! (4Móz 6,25-26)

Miközben a kemoterápia utóhatásain próbáltam túljutni, egy téli napon megkértem a fiam, vegyen egy rózsabokrot, és ültesse el a kertben. El is ment a kertészáruházba, és egy igen csenevész, egyszerű kis növénnyel tért haza. Ez volt az utolsó rózsatő a boltban. A címke szerint fehér rózsák voltak. Hálás voltam a fiam fáradozásáért, de egy kissé csalódott is. Egy színpompás rózsára vágytam volna.
A fiam elültette a bokrot, és tavaszra már egészen élettelinek és egészségesnek tűnt. Mikor először hozott virágokat, hihetetlen meglepetés várt. Egy gyönyörű, illatos, sötétrózsaszín virág volt! Elmondhatatlanul boldog voltam, és tele voltam hálával az Úr jóságáért.
A rózsaszín virágon át úgy éreztem, hogy Isten rám mosolyog. Különleges áldás volt ez egy próbákkal és nehézségekkel teli időszakban. Emlékeztetett, hogy Isten szeret, és gondot visel rám. Micsoda önzetlen, mindenható és irgalmas Istenünk van! Isten megáld és bátorít minket a legkisebb és a legnagyobb próbákban is.

Imádság: Atyánk, köszönjük, hogy ránk mosolyogsz. Nyisd fel szemeink, hogy felismerhessük gazdag áldásaidat. Ámen.

Akármilyen helyzetben vagyok, Isten nyugalmat és bátorítást kínál.
Ann Stewart (Dél-Ausztrália, Ausztrália)

IMÁDKOZZUNK HÁLATELT SZÍVVEL ISTEN ÁLDÁSAIÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek