2023. december 30. szombat

Hát ki az az Apollós, és ki az a Pál? Szolgák csupán, akik által hívőkké lettetek; mégpedig ki-ki úgy szolgál, ahogy megadta neki az Úr.
Én ültettem, Apollós öntözött, de Isten adta a növekedést. Úgyhogy az sem számít, aki ültet, az sem, aki öntöz, hanem csak Isten, aki a növekedést adja. Aki ültet és aki öntöz: egyek, és mindegyik a maga jutalmát kapja majd fáradozásához méltóan. Mert mi Isten szolgálatában állunk, ti pedig Isten szántóföldje, Isten épülete vagytok.

1Kor 3,5-9.

MEGÉRI A FÁRADSÁGOT

Bízd az ÚRra dolgaidat, akkor teljesülnek szándékaid. (Péld 16,3)

Szerkesztőként dolgozom a Csendes Percek koreai kiadójánál. A koreai fordítást szerkesztem, hogy az olvasóink könnyen megértsék azt.
Az évek során számtalan ingyenes példányt osztottunk szét, különösen kórházakban, katonai táborokban és börtönökben. Néhány évvel ezelőtt egy nagylelkű támogatónk segített eljuttatni a Csendes Perceket számtalan dél-koreai börtönbe.
Egy nap hívást kaptam egy férfitól, akit megérintettek a kiadvány szavai, és érdeklődött, hol tudná megvenni a könyvet. Megkérdeztem tőle, honnan ismeri a Csendes Perceket. Ő azt felelte, hogy nemrég szabadult a börtönből, ahol gyakran olvasta.
A hívás után annyira meghatódtam, hogy alig bírtam szóhoz jutni. Hálát adtam, hogy az erőfeszítéseink és a támogatónk jószándéka meghozta gyümölcsét. Nem tudom, milyen volt a férfi élete korábban, de azt tudom, hogy ezután a Csendes Percek segítségével közelebb kerülhet Istenhez.

Imádság: Reménység Istene, segíts, hogy ne fáradjunk bele megosztani a szeretetedet másokkal. Ámen.

Isten felhasználja erőfeszítéseimet az evangélium terjesztésében.
Jeong Pil-Seok (Szöul, Dél-Korea)

IMÁDKOZZUNK A CSENDES PERCEK TÁMOGATÓIÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek