2024. február 21. szerda

Hát nem tudod, hát nem hallottad? Örökkévaló Isten az ÚR, ő a földkerekség teremtője! Nem fárad el, és nem lankad el, értelme kifürkészhetetlen. Erőt ad a megfáradtnak, és az erőtlent nagyon erőssé teszi. Elfáradnak és ellankadnak az ifjak, még a legkiválóbbak is megbotlanak. De akik az ÚRban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.

Ézs 40,28-31.

TELJESEN FELTÖLTŐDVE

Erőt ad a megfáradtnak, és az erőtlent nagyon erőssé teszi. (Ézs 40,29)

Egy barátom autójának akkumulátora rejtélyes módon elvesztette töltöttségét. A feszültség csökkent, miközben az autó éjszaka állt. Miután többször is elment a szerelőhöz, találtak egy kis parazitikus terhelést, amelyet egy rövidzárlat okozott a vezetékekben, és amely lassan lemerítette az akkumulátort. Megjavították a hibás vezetéket, és az akkumulátor most már mindig teljesen fel van töltve.
A Szentlélek által biztosított belső lelki energiánkat hasonlóképpen csökkentheti a zavaró tényezők és bálványok parazita hatása. A nehéz hírek, a közösségi média, a büszkeség, a harag, a kapzsiság, az önelégültség, az elismerés és a siker utáni vágy mind-mind, akárcsak az a hibás vezeték, ellophatják lelki energiánkat. Ez eltávolíthat bennünket az Istennel való kapcsolatunktól, Jézus követésétől és mások szolgálatától. Az imádság, a dicsőítés és az istentisztelet, a bibliatanulmányozás és a keresztény barátokkal való közösség azonban visszaadja lelki energiánkat.

Imádság: : Urunk, köszönjük az erőt, amit adsz nekünk. Segíts ellenállni a zavaró tényezőknek és bálványoknak, amelyek legyengítik a veled és másokkal való kapcsolatunkat. Ámen.

Mi az, ami elveszi az energiámat és eltávolít Istentől?
John R. Robinson (Georgia, USA)

IMÁDKOZZUNK A LELKILEG MEGFÁRADT EMBEREKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Február
Ke Sze Cs Szo Va
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek