2024. február 24. szombat

Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek! A ti szelídségetek legyen ismert minden ember előtt! Az Úr közel! Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat Krisztus Jézusban.

Fil 4,4-7.

FÉNY A SÖTÉTSÉGBEN

Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt. (Fil 4,6)

Amikor fiatal voltam, úgy aludtam, hogy a folyosó végén lévő fürdőszobában égett a lámpa, mert féltem a sötéttől. A fény bevilágított a hálószobámba, és hallottam a fürdőszobában a ventilátor megnyugtató hangját, miközben elaludtam, teljes biztonságban. Amikor nem égett a fürdőszobai lámpa, szorongtam, és sokkal nehezebben aludtam el.
Pál azt a parancsot adta, hogy ne aggódjunk. Neki azonban nagyobb oka volt az aggodalomra, mint egy olyan gyereknek, aki fél a sötétben. Börtönben volt, mert hirdette az evangéliumot a nemzeteknek, és nem tudta, mit hoz a jövő. Pál a bizonytalanság pillanatában úgy döntött, hogy figyelmét arra irányítja, aki a világ világosságának nevezi magát.
Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy hová tartunk, vagy hogy Isten hogyan fog vezetni minket, dönthetünk úgy, hogy Krisztusban bízunk, és az ő jelenlétének megvilágosító kegyelmére összpontosítunk. Krisztus fénye tud vezetni minket az élet gyakran viharos hullámain.

Imádság: : Drága Istenünk, segíts, hogy kevesebbet aggódjunk, és bízzunk abban, hogy te vezeted lépteinket. Ámen.

Amikor aggódom, Krisztusra, a világ világosságára fogok gondolni.
Cody Strawser (Ohio, USA)

IMÁDKOZZUNK AZ AGGÓDÓ EMBEREKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Február
Ke Sze Cs Szo Va
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek