2024. április 18. csütörtök

A laodiceai gyülekezet angyalának írd meg: ezt mondja az Ámen, a hű és igaz tanú, Isten teremtésének kezdete: Tudok cselekedeteidről, hogy nem vagy sem hideg, sem forró. Bárcsak hideg volnál, vagy forró! Így mivel langyos vagy, és sem forró, sem pedig hideg: kiköplek a számból. Mivel ezt mondod: Gazdag vagyok, meggazdagodtam, és nincs szükségem semmire; de nem tudod, hogy te vagy a nyomorult, a szánalmas és a szegény, a vak és a mezítelen: tanácsolom neked, végy tőlem tűzben izzított aranyat, hogy meggazdagodj, és fehér ruhát, hogy felöltözz, és ne lássék szégyenletes mezítelenséged; és végy gyógyító írt, hogy bekend a szemed, és láss. Akit én szeretek, megfeddem és megfenyítem: igyekezz tehát, és térj meg! Íme, az ajtó előtt állok, és zörgetek: ha valaki meghallja a hangomat, és kinyitja az ajtót, bemegyek ahhoz, és vele vacsorálok, ő pedig énvelem. Aki győz, annak megadom, hogy velem együtt üljön az én trónomon; mint ahogy én is győztem, és Atyámmal együtt ülök az ő trónján. Akinek van füle, hallja meg, amit a Lélek mond a gyülekezeteknek!

Jel 3,14-22.

AZ ABLAKNÁL INTEGETVE

Íme, az ajtó előtt állok, és zörgetek. (Jel 3,20)

Mindig az én dolgom volt gyermekeinket az óvodába vinni, ami érzelmileg megterhelőbb volt, mint a férjem dolga, hogy elhozza őket. Gyermekeim nem szerették, hogy otthagyom őket, emiatt sokat sírtak. Az sem segített, hogy az óvoda a város túlfelén volt, és mindig rohannunk kellett.
Egy reggel az oviból a kocsimhoz rohantam, mikor valamin megakadt a szemem: egy, a parkolóra néző ablakból a kétéves fiam izgatottan integetett nekem. Édes mozdulat volt, pont, amire szükségem volt. Mindenkinek elmondtam a munkahelyemen, milyen édes volt a fiam.
Másnap reggel, mikor kitettem a fiamat, elmondtam a gondozónak, hogy megmosolyogtatott a fiam előző nap. Ő kedvesen mondta, hogy minden reggel integet hónapok óta. Szívem összeszorult. Ezután sosem mulasztottam el az integetését.
Ez az élmény rádöbbentett, mennyiszer elmulasztottam Isten szeretetének jeleit kifejezni, mert rohantam. Áldjuk az Urat, hogy olyan Istenünk van, aki türelmes, s akinek szeretete soha el nem fogy!

Imádság: : Drága Istenünk, bocsásd meg, ha nem vesszük észre szeretetedet! Köszönjük, hogy türelmesen vársz ránk, és feltétel nélkül szeretsz minket. Ámen.

Ma figyelek Isten szeretetének felvillanására.
Rebekah L. Callen (Texas, USA)

IMÁDKOZZUNK ISTEN SZERETETE IRÁNTI HÁLÁÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek