2024. április 30. kedd

Hálaadó zsoltár.
Ujjongjatok az ÚR előtt az egész földön! Szolgáljatok az ÚRnak örömmel, vigadozva járuljatok színe elé! Tudjátok meg, hogy az ÚR az Isten! Ő alkotott minket, az övéi vagyunk: az ő népe és legelőjének nyája. Menjetek be kapuin hálaénekkel, udvaraiba dicsérettel! Adjatok hálát neki, áldjátok nevét! Mert jó az ÚR, örökké tart szeretete, és hűsége nemzedékről nemzedékre.

Zsolt 100.

BAKANCSLISTA

Szolgáljatok az ÚRnak örömmel, vigadozva járuljatok színe elé! (Zsolt 100,2)

Néhány évvel ezelőtt nekiláttam egy bakancslista elkészítésének. Erre azokat a dolgokat írja az ember, amit még a halála előtt szeretne látni vagy megtapasztalni. Mi lenne, ha csinálnánk egy keresztény bakancslistát; egy listát, amin összegyűjtjük, miként tudnánk szolgálni az Urat a talentumainkon keresztül?
Egyszer egy keresztény vezető ezt a kérdést tette fel: Mi készteti dalra a lelked? Erre az a válaszom, hogy számos dolog az én keresztény bakancslistámon. Például fiam emlékére missziós csoportokban szolgálok egy nemzetközi szervezetben, akikkel fogyatékkal élők számára tolószékeket szállítunk és alakítunk át szerte a világon. Csodálatos érzés látni, hogyan élik meg a mozgás örömét, sokan életükben először. Nagy öröm az is, ha más kereszténnyekkel közösen dicsőíthetem az Urat. Meditációkat írni keresztény kiadványokba, remélve, hogy ez segít másoknak - egyenesen felzendíti a lelkemet.
Isten számtalan adottsággal, érdeklődéssel és tapasztalatokkal áldott meg minket, és mindannyiunkat egyedivé tesz a szolgálatban. Amikor megtaláljuk, hogyan használhatjuk ezeket a talentumokat az ő szolgálatában, a lelkünk dalra fakad.

Imádság: : Drága Urunk, köszönjük neked az ajándékaidat és a talentumainkat. Segíts, hogy örömmel és hatékonyan szolgálhassunk téged! Ámen.

Nagy áldás, ha örömmel tudom szolgálni az Urat.
Darrell Boone (Indiana, USA)

IMÁDKOZZUNK A FOGYATÉKKAL ÉLŐK SZOLGÁLATÁÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek