2005. június 10. péntek

3 Mert az az Isten iránti szeretet, hogy parancsolatait megtartjuk, az ő parancsolatai pedig nem nehezek. 4 Mert minden, ami Istentől született, legyőzi a világot, és az a győzelem, amely legyőzte a világot, a mi hitünk. 5 Ki az, aki legyőzi a világot, ha nem az, aki hiszi, hogy Jézus az Isten Fia?

1Jn 5,3-5.

MINDKÉT OLDALRÓL

Ó, Urunk, mi Urunk! Mily felséges a te neved az egész földön, az égen is megmutattad fenségedet. (Zsolt 8,2)

Csaknem minden héten repülök, de számomra kibámulni a gép ablakán egy megunhatatlan élvezet. Miután a legtöbb utamat ugyanazon városok között teszem meg, a táj ismerős. De a napfelkelték és a napnyugták látványa sohasem ugyanaz. Különösen nem a levegőben, felhők feletti magasságban.
Eltűnődve azon, hogy még a felhők is mennyivel más és gazdagabb látványt jelentenek odafent, eszembe ötlött, hogy én, az ember alapjában nem erre a nézőpontra lettem megtervezve. Ennek a lehetőségét csupán a modern repüléstan nagyszerű teljesítménye teremtette meg. Most már a földet olyan megvilágításban is láthatom, amit leginkább Isten perspektívájához tudnék hasonlítani.
Ezután rájöttem arra, hogy amikor a naponkénti harcaimat vívom, és nem sikerül velük hatékonyan megbirkóznom, megállhatok és megpróbálhatom Isten szemszögéből tekinteni az életemet. És akkor egész másképp látom a helyzetemet, épp úgy, mint ahogy a felhők is mások felülről. Isten átfogóan látja a dolgokat.

Imádság: : Drága Istenem, segíts az életet a te nézőpontodból is látnunk. Ámen.

Isten hatalmasabb a mi legnagyobb problémáinknál is.
M. Ted Haynes (Texas, USA)

IMÁDKOZZUNK AZ UTAZÓ ÜZLETEMBEREKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek